Click "Add Topic" or "Add Reply" to post.

Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Diagnosing Potential Mechanical Issue
5-28-2013
7:49 pm
Avatar
borealisman
New Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
5-28-2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Hello all, this is my first time posting to the forum but I thought I would give it a try. We have a 1985 Syncro with about 165k on it. We love the Rig and have taken on many adventures. Just recently when driving the past few times I have been noticing that it seems to vibrate at the lower end of each gear until I accelerate to higher speeds. At higher speeds or to the top end of each gear it seems to drive fine. The vibrating only occurs when slowing down at lower speeds in the gear or taking off from a dead stop. Any ideas on what might be causing this? I am hoping it is not a problem with the transmission and don't want to make the problem worse. Any advice is greatly appreciated!
Best,
J

Forum Timezone: America/Los_Angeles

Most Users Ever Online: 29

Currently Online:
1 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Member Stats:

Guest Posters: 1

Members: 144

Moderators: 0

Admins: 1

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 1

Topics: 23

Posts: 49

Newest Members:

Aeon

Administrators: SYNCRO.ORG: 16